De anderen helpen de voordelen van frietkraam aan huis realiseren

Tevens kan u dan ook alleen kiezen ofwel u dan ook een 1200 kg zware friteswagen laat leveren voor 0,44 eurocent ieder kilometer van Limburgof dat u deze zelf komt ophalen. Ingeval u ervoor kiest de aanhanger zelf op te halen, denkt u vervolgens aan bestemd transport?

Wij bezitten daarvoor dit zogenaamde HACPP certificaat. Zo beseft u dan ook zeker dat ons mobiele patatkraam huren op de party bij Frietfestijn.nl betrouwbaar is.

Het huren van ons frietwagen in landstreek Eindhoven is een origineel idee voor de evenement. Dit kopen aangaande een frietwagen uit Eindhoven is namelijk een ideale manier om uw gasten van dienst te zijn en zelf ook alsnog te mogen plezier hebben. Ons goudbruin frietje betreffende bijhorende snack vindt een ieder zeker aangenaam?

Het Muze Missefestival in het Jan Cunenpark in Oss is ons jaarlijks terugkerend muziek- en cultuurfestival en trekt duizenden klanten. Frietfeest kan zijn daar natuurlijk met de mobiele snackwagens aanwezig teneinde 6000 hongerige en dorstige gasten te voorzien met snacks en drankjes.

In Horst is de jury positief aan het interieur. “Dit is daar opgeruimd en collegas reinigen de handen mits er verschillende bezigheden bestaan volbracht. De friet kan zijn goed gebakken en een zomerkroket is zalig”, aldus een jurylid van Misset Horeca.

Onze snacks bestaan met zorg geselecteerd voor top leveranciers en we dragen dit predicaat ‘Veilig Frituren’ met trots. Tel daarenboven ons HACCP certificaat nog weleens op en u bent ervan verzekerd het u met ons goede firma te maken bezit.

Uiteraard kunnen wij het aanvullen betreffende broodjes, hamburgers, kipcorns en allerhande andere snacks en diverse soorten frisdrank en ijsjes. Dit doorpraten we met genoegen op maat website u dan ook.

Frietfeest zorgt met haar mobiele frietkraam voor snackplezier op feestjes en partijen. Maar we bestaan verder vaak aanwezig bij omvangrijke evenementen. Bekijk hieronder een kleine selectie van aansprekende evenementen waar Frietfeest met haar snackwagens aanwezig zal zijn ofwel aanwezig was. 

Onze friet komen voort uit de passie om lieden te laten proeven het friet lekkerder, puurder en gezonder kan zijn indien het vers met nederland komt, en vers in de schil bereid is.

In het geval zorgen wij ervoor het een passend beurs een prijsopgave op maat naar jouw toe stuurt. Deze prijsopgave gaat je in korte tijd onthalen. Cruciaal om te begrijpen is het de prijsopgave kosteloos en geheel vrijblijvend kan zijn; je is nergens toe verplicht.

U dan ook kan bij het genieten met heerlijke vers gesneden goudbruine friet in ons ouderwetse puntzak en oudste snacks.

Jouw benul doet me gelijk denken aan een mobiele snackwagen die je ons zoveel maanden geleden zag staan. Zie tevens  

v.m. vertragingen die anders voortkomen. Wanneer FrietjePlus via ons omleiding vertraging oploopt, en deze omleiding ook niet vooraf vermeld is behoudt FrietjePlus zich dit recht voor om een vertraging te reduceren op de afgesproken baktijd.

In het geval zorgen we ervoor het een passend beurs een prijsopgave op maat naar jouw toe stuurt. Die offerte gaat je in heerlijke tijd ontvangen. Essentieel om te weten kan zijn dat een prijsopgave gratis en volkomen vrijblijvend is; jouw is nergens toe verplicht.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De anderen helpen de voordelen van frietkraam aan huis realiseren”

Leave a Reply

Gravatar